44 gedachtes over “Zusjes

 1. Maar zeg! Wat prachtig! Geen woorden voor… Proficiat en geniet met volle teugen daarboven op die dubbele roze wolk waar je hopelijk hééél lang zult verblijven.

 2. Wat doet het mij plezier te lezen dat je je wolk roze noemt! Het is je dubbel en dik gegund! En wat een dotjes… Jullie gaan dat goed doen!

 3. Wat een vertederd lieve foto! Fijn dat je dat even met ons deelt om daarna weer snel terug te keren naar je wolk. Waar je voorlopig lekker blijft zitten. De rest van alle verhalen horen we wel eens, neem je tijd voor dit geluk.

 4. O, wat een bijzonder mooie foto, die hier veel herinneringen oproept. Met twee samen in de wieg, soms elkaar aanraken en hoe klein (hoewel 😉 ze ook zijn, contact zoeken met elkaar. En dat reageren op elkaar wordt alleen nog maar intenser en mooier. Als ik ze nu (hier zijn de meisjes net 13 geworden) samen zie spelen, dansen en springen, dan moet ik nog vaak terug denken aan dat beeld van samen in de wieg. Vorig jaar (inderdaad, pàs vorig jaar, het kwam er de eerste jaren gewoon niet van) heb ik een babyalbum gemaakt voor hen (fotoboek). Dat heeft bij hen ontzettend veel vragen en emoties opgewekt en zo kon ik dingen met hen delen over hoe zij waren tijdens hun baby-tijd. Dat doe je met een “eenling” natuurlijk ook, maar bij een tweeling is er altijd die extra dimensie …
  Prinses, van harte proficiat gewenst en ik wens ook dat je tussen het verzorgen door (van de baby’s én van jezelf) er erg van kan genieten!

 5. Wat een absolute schatjes !!
  Die heb je mooi afgeleverd 😉
  Geluk-gewenst aan allemaal,
  de grote broers en de kleine zusjes
  Prinses en de Man,
  heerlijk zo met een hele bende hé 🙂
  Blij dat je samen en thuis bent,
  Trui, ook ’n mama van 2 grote broers & 2 ‘kleine’ zussen

 6. oooooh, dank je wel voor deze mooie foto… wat zijn ze snoezig…. hun snoetjes stralen tevredenheid, geluk, rust, zorgeloosheid uit… wat een beloning na al die maanden afzien… blijf nog maar lang op die roze wolk zitten… je hebt het zo verdiend, en uiteraard Manlief en de twee grote broers ook!

 7. Ik ben hier ter plekke in een plas water veranderd. Zo vertederend mooi. Het cadeau waar je al die tijd voor gevochten hebt.
  Dikke zoen, en hou de wolk maar goed vast.

 8. ooohhhhhh wat een snoepjes! Heerlijk om te mogen meegenieten. En wat een herinneringen. Mijn mannen zijn net 15 geworden maar als de dag van gisteren zie ik ze voor me zo klein, zo mooi. Geniet met z’n allen van deze wondertjes!

 9. Petje af hoor, na die moeilijke 9 maanden dan nog een speedy bevalling, liggen daar 2 mooie, gezonde boelekes in hun eigen wiegje… Proficiat! En dat die roze wolk nog effe mag blijven…

 10. Pingback: Op de valreep… 2019 | En ze leefden nog groen en gelukkig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s