Over een doodgewone dag met een ridder in de bakfiets

21u en de dag is op.
Of ik ben op, en ga het in-bed-met-een-kop-thee-en-een-boek-truukje doen.

Het was een goede dag, met een beetje een chaotische ochtendspits. Maar daarna was er een thuiswerkdag. Rust in huis van maar liefst 9u tot 16u30. Koffie en chocola. Stilte. Concentratie. Lunchen met een restje risotto en het krantje van de gezinsbond. Een telefoontje kunnen doen zonder gestoord te worden. Wat orde kunnen scheppen in mijn getting things done-map (zie: https://prinsesopdekikkererwt.wordpress.com/2014/06/22/structopathie-voor-gevorderden/). Taakjes kunnen afwerken, waar ik mezelf altijd even een schop onder de kont voor moet geven, maar wat zo’n fijn gevoel geeft.

En daarna weer de heerlijkste jongens die ik ken in mijn bakfiets (o nee, excuus: een ridder en een baby). Fietsen door het herfstbos. Thuiskom-momentje (iets drinken en een stukje fruit). Spelen en koken. Eten (zal ik er ooit in slagen iets te maken dat Kleuterzoon lust?) en lekker lang in bad. De mannetjes wat later dan gewoonlijk in bed. En ik het structuur-uurtje huishoudtaakjes volbracht met een kopje appel-kaneelthee.

Een doodgewone goede dag. Zo mogen er nog komen. Saai hé? 😉

*geeuw*

2 gedachtes over “Over een doodgewone dag met een ridder in de bakfiets

  1. Een degelijke, doodgewone dag. 🙂 Het leukste van al is dat de gewone dagen zo leuk kunnen zijn. Als enkel de speciale dagen leuk waren, zou dat maar jammer zijn.
    Hopelijk volgen er nog veel van die dagen!

  2. Meer van dat, zou ik zeggen! Los daarvan was ik gisteren tijdens ’t poetsen aan jou aan het denken – raar hé hoe je gedachten (en bekommernis) kunnen dwalen naar iemand die je niet reëel kent?! – , ik was me dus aan het afvragen of jij LETS kent en of dat niets voor jou zou zijn? Het is een soort organisatie van mensen die diensten ruilen en ik zag dat er ook in het Leuvense een afdeling was (ik meen toch ergens begrepen te hebben dat jij in de streek van Leuven woont???). Ik heb er persoonlijk geen ervaring mee maar heb wel al mensen ontmoet die er enthousiast over waren. Het is maar een idee (www.letsleuven.be).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s